+599 96657276 info@duikenincuracao.nl Caracasbaaiweg 280, Eden Mall, Curaçao

Gidsduiken

Curaçao kent ruim 80 duikstekken die vrijwel allemaal vanaf de kant te bereiken te zijn. Vele duikstekken zijn aan een strand gelegen maar anderen (vaak de mooiste!) zijn weer minder goed toegankelijk waardoor er vaak een eindje moet worden gelopen.

zwebad of zee
Voor diegenen die al over een duikbrevet beschikken maar zich niet comfortabel voelen om op eigen houtje de Curacaose wateren te verkennen fungeren we graag als gids. We kennen de meeste duikstekken op ons duimpje en zorgen er weer voor dat je met voldoende lucht op de plek terug komt waar je het water in bent gegaan. Daarnaast weten we op diverse plekken dat unieke stukje koraal of zeedier(tje) aan te wijzen. Je kunt daarbij met eigen materiaal duiken maar we beschikken natuurlijk ook over up-to-date duikmateriaal. Een duikcomputer ontbreekt daarbij natuurlijk niet!
Mochten er enkele familieleden niet (willen) duiken dan kunnen ze natuurlijk gewoon meerijden en gaan chillen op het strand of gaan snorkelen. De gids heeft altijd een Go Pro bij zich dus de achtergebleven gasten kunnen achteraf meegenieten van al het moois onder water. Transfers tussen de diverse spots gebeurt in een moderne dikke Amerikaanse pick up waarin je desgewenst je eigen muziek van je telefoon kun laten schallen!
duiken in curacao Jacob
duiken in curacao kaart
turtle